SBBM: Geen dringen voor LPM

Wethouder Thomas Zwiers maakt zich geen zorgen omtrent het LPM, aldus BN/De Stem van 8 december. Gegadigden zijn er nog niet maar de wethouder gaat af op werkgelegenheidsinstituut Rewin. Die zegt dat er grote vraag  is naar ruimte voor grootschalige logistieke bedrijven. Echter, de bedrijven staan niet te dringen voor LPM. Hoe moet je deze tegenstrijdigheid dan verklaren? De tijd zal het leren.

De Raad van State was in een vijf en een half uur durende zitting op 2 oktober jl. erg kritisch op het plan LPM. De provincie moest herhaaldelijk het antwoord op vragen van de commissie schuldig blijven of gaf een ongefundeerd antwoord. De Raad had haar huiswerk uitstekend gedaan en stelde zowel aan de Provincie als aan SBBM kritische vragen.

Laten we eerst de uitspraak afwachten van de Raad van State.